Galatasaray Kaptanı Arda Turan'ın menajerliğini yapan Ahmet Bulut, yıldız oyuncunun Ada yolunda olduğu yönündeki haberlere açıklık getirdi..
HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR
Galatasaray
Galatasaraylı futbolcu Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, Arda için bugün medyada çıkan bir haberde olduğu gibi İngiliz kulüpleriyle anlaşmalarının söz konusu olmadığını söyledi.
Bulut, yaptığı açıklamada, Arda için Manchester City, Liverpool ve Totthenham ile görüşmediğini ifade ederek, ''Böyle bir şey yok. Bu kulüplerin hiçbiriyle görüşmedim. Yazılanların hepsi yalan'' dedi.
Arda için kararı Galatasaray Kulübü'nün vereceğini kaydeden Ahmet Bulut, ''Ben nasıl başka bir kulüple anlaşırım? Karpaty maçından sonra bu konuda açıklama yapılacağı şeklinde bir şey de yok'' diye konuştu.
HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR
Galatasaray
Galatasaraylı futbolcu Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, Arda için bugün medyada çıkan bir haberde olduğu gibi İngiliz kulüpleriyle anlaşmalarının söz konusu olmadığını söyledi.
Bulut, yaptığı açıklamada, Arda için Manchester City, Liverpool ve Totthenham ile görüşmediğini ifade ederek, ''Böyle bir şey yok. Bu kulüplerin hiçbiriyle görüşmedim. Yazılanların hepsi yalan'' dedi.
Arda için kararı Galatasaray Kulübü'nün vereceğini kaydeden Ahmet Bulut, ''Ben nasıl başka bir kulüple anlaşırım? Karpaty maçından sonra bu konuda açıklama yapılacağı şeklinde bir şey de yok'' diye konuştu.
Cuma Eyl. 13, 2013 12:19 am tarafından ash
» Dönüyoruz..
Ptsi Haz. 10, 2013 7:12 am tarafından Kim Possible
» iCarly. Season 1 Volume 1 DVD. Special Spaghetti. ( İlk Bölümü )
Paz Ağus. 26, 2012 9:18 pm tarafından zeyno7277
» Freddie Ve Sam , Carly'nin müziklerini söylerse ( İcarly Yeni Bölüm )
Paz Ağus. 12, 2012 7:27 pm tarafından zeyno7277
» Carly Dönüyor. ( İcarly Yeni bölüm )
Paz Ağus. 12, 2012 7:23 pm tarafından zeyno7277
» İcarly Yeni Bölümler !
Paz Ağus. 12, 2012 7:22 pm tarafından zeyno7277
» iCarly Spencer ve onun "düşmanı" ( Yeni Bölüm )
Paz Ağus. 12, 2012 7:12 pm tarafından zeyno7277
» İcarly yemek zamanı ?
Cuma Ağus. 03, 2012 4:02 pm tarafından suleyman1234
» Zoey 101 - 3. sezon 1. bölüm (GoodBye Zoey)
Perş. Mart 22, 2012 2:27 am tarafından tuana