Merhaba Arkadaşlar Yeni Başlayanlar İçin ben şimdi ''Hotfile'' upload edeceğim öncelikle sitenin adı hotfile.com
olarak geçiyor siteye giriyoruz ister üyelik açarız açmayız sizin
keyfinize bağlı ki ben açın derim şimdi siteye girelim orada ''Gözat'' Tuşu Var ona tıklıyoruz.Sonra Upload Etmek İstediğimiz Dosyayı seçiyoruz sonra Uploada Basıyoruz Upload Ediyor Ordan Bir Sayfa Çıkıyor Bağlantının Linkini Veriyor Silmek İçinde Linki Veriyor Ayrıca O sayfayı Kimseyle Paylaşmayınız!!! Şimdi Gelelim En Önemli Kısımlardan Birine Şimdi Eğer Upload Edeceğimiz Dosya 30Mb Üstündeyse Siteden Upload Etmeyin FileZilla Diye Bir Program var Onu İndirip Kurun Hotfile ı Tanıtın ve Ondan Upload Edin Eğer 30Mb veya 50Mb Falan Üstü Upload Etmeye Çalışırsanız Boşa Uğraşırsınız Bağlantı Kopuyor...
olarak geçiyor siteye giriyoruz ister üyelik açarız açmayız sizin
keyfinize bağlı ki ben açın derim şimdi siteye girelim orada ''Gözat'' Tuşu Var ona tıklıyoruz.Sonra Upload Etmek İstediğimiz Dosyayı seçiyoruz sonra Uploada Basıyoruz Upload Ediyor Ordan Bir Sayfa Çıkıyor Bağlantının Linkini Veriyor Silmek İçinde Linki Veriyor Ayrıca O sayfayı Kimseyle Paylaşmayınız!!! Şimdi Gelelim En Önemli Kısımlardan Birine Şimdi Eğer Upload Edeceğimiz Dosya 30Mb Üstündeyse Siteden Upload Etmeyin FileZilla Diye Bir Program var Onu İndirip Kurun Hotfile ı Tanıtın ve Ondan Upload Edin Eğer 30Mb veya 50Mb Falan Üstü Upload Etmeye Çalışırsanız Boşa Uğraşırsınız Bağlantı Kopuyor...
Cuma Eyl. 13, 2013 12:19 am tarafından ash
» Dönüyoruz..
Ptsi Haz. 10, 2013 7:12 am tarafından Kim Possible
» iCarly. Season 1 Volume 1 DVD. Special Spaghetti. ( İlk Bölümü )
Paz Ağus. 26, 2012 9:18 pm tarafından zeyno7277
» Freddie Ve Sam , Carly'nin müziklerini söylerse ( İcarly Yeni Bölüm )
Paz Ağus. 12, 2012 7:27 pm tarafından zeyno7277
» Carly Dönüyor. ( İcarly Yeni bölüm )
Paz Ağus. 12, 2012 7:23 pm tarafından zeyno7277
» İcarly Yeni Bölümler !
Paz Ağus. 12, 2012 7:22 pm tarafından zeyno7277
» iCarly Spencer ve onun "düşmanı" ( Yeni Bölüm )
Paz Ağus. 12, 2012 7:12 pm tarafından zeyno7277
» İcarly yemek zamanı ?
Cuma Ağus. 03, 2012 4:02 pm tarafından suleyman1234
» Zoey 101 - 3. sezon 1. bölüm (GoodBye Zoey)
Perş. Mart 22, 2012 2:27 am tarafından tuana