Evet arkadaşlar giriş sorunu düzeldi. Tabi şu anda çoğu üyemiz bunu bilmediği için sonradan giriş yapıcaktır. Hatalı CSS silinmedi ama düzeltildi. Yine bir sorun olursa kesinlikle silinecektir. Bu arada burdan rakip site saydığımız NickTürkiye'ye bir mesajım var. Sitelerinde bizimle ilgili bir konu açmışlar. Evet bu konuyu ben açtım. Fakat NickTürkiye üyelerine hiçbir türlü birşey söylemedim. Yöneticilerinin sitemize girip hack sitelerine yönlendiren kodu tüm konularımıza koyması. Bazı NickTurkiye yöneticilerinin siteye girip küfürlü PM Atması beni kızdırdı. O yüzden böyle bir konu açtım. Kids Jr yönetilerinden de özür dilerim. Umarım rütbem alınmaz.
5 posters
Giriş sorunu düzeldi. Ayrıca Nick Türkiye'ye bir mesaj...
- Aktiflik :
Ruh Hali :
Forum Puan : 429
Rep Puanı : 0
Rugrats- Güvenlik
- Aktiflik :
Ruh Hali :
Forum Puan : 325
Karakteri :
Bırakın şu siteleri. Bu arada birdaha giriş sorunları olursa siteye giriş yapmıycağım...
Nerissa- Forum Çocuğu
- Aktiflik :
Ruh Hali :
Forum Puan : 69
Rep Puanı : 3
Karakteri :
Sonunda...
Perfect- Moderatör
- Aktiflik :
Ruh Hali :
Forum Puan : 416
Rep Puanı : 3
Giriş sorunun çözülmesi güzel fakat sorundan dolayı çok üye kaybettik belkide. Tabikide sonradan giriş yapıcaklardır. Fakat bu sorun birkaç kez daha olursa çoğu kişi siteyi terk edebilir...
I Hate U- Yeni Üye
- Aktiflik :
Forum Puan : 1
Avatar demiş ki:Evet arkadaşlar giriş sorunu düzeldi. Tabi şu anda çoğu üyemiz bunu bilmediği için sonradan giriş yapıcaktır. Hatalı CSS silinmedi ama düzeltildi. Yine bir sorun olursa kesinlikle silinecektir. Bu arada burdan rakip site saydığımız NickTürkiye'ye bir mesajım var. Sitelerinde bizimle ilgili bir konu açmışlar. Evet bu konuyu ben açtım. Fakat NickTürkiye üyelerine hiçbir türlü birşey söylemedim. Yöneticilerinin sitemize girip hack sitelerine yönlendiren kodu tüm konularımıza koyması. Bazı NickTurkiye yöneticilerinin siteye girip küfürlü PM Atması beni kızdırdı. O yüzden böyle bir konu açtım. Kids Jr yönetilerinden de özür dilerim. Umarım rütbem alınmaz.
Hahahahahaahaha Rakipmiş. Valla çok güldüm. hahahahahahaha . Bizim adminlerimiz öle bişey yapmaz! ,lütfen bize hakaret etmeden devam ediniz!
Cuma Eyl. 13, 2013 12:19 am tarafından ash
» Dönüyoruz..
Ptsi Haz. 10, 2013 7:12 am tarafından Kim Possible
» iCarly. Season 1 Volume 1 DVD. Special Spaghetti. ( İlk Bölümü )
Paz Ağus. 26, 2012 9:18 pm tarafından zeyno7277
» Freddie Ve Sam , Carly'nin müziklerini söylerse ( İcarly Yeni Bölüm )
Paz Ağus. 12, 2012 7:27 pm tarafından zeyno7277
» Carly Dönüyor. ( İcarly Yeni bölüm )
Paz Ağus. 12, 2012 7:23 pm tarafından zeyno7277
» İcarly Yeni Bölümler !
Paz Ağus. 12, 2012 7:22 pm tarafından zeyno7277
» iCarly Spencer ve onun "düşmanı" ( Yeni Bölüm )
Paz Ağus. 12, 2012 7:12 pm tarafından zeyno7277
» İcarly yemek zamanı ?
Cuma Ağus. 03, 2012 4:02 pm tarafından suleyman1234
» Zoey 101 - 3. sezon 1. bölüm (GoodBye Zoey)
Perş. Mart 22, 2012 2:27 am tarafından tuana